Redan dags att planera för höstens Live at heart

IMG_0109 (2)

Musikevenemanget Folk at heart har precis avslutats när det redan nu är dags att planera för Live at heart i höst. För artister som vill medverka går det nu bra att anmäla sitt intresse, hälsar arrangören. Året Live at heart genomförs den 31 augusti till 3 september.

Förra årets festival visade upp fler än 200 akter, 800 artister och 300 konserter på 20 olika spelställen under en sprängfylld vecka.

”Live at heart är festivalen där artister och publik kan mötas men också en festival där kan du nätverka med människor från musik- och filmindustrin. Live at heart ger dig möjligheten att uppleva musik av högsta kvalitet i intima spelmiljöer nära artisten. Festivalen huserar alla tänkbara genres: folk, jazz, country och blues, pop, rock och heavy metal med mera”, skriver arrangören i ett pressmeddelande.

,