Så får fotbollsklubbar tillgång till expertis för att utveckla föreningen

14-svyle-24366855ccc95beff6b (2)

Svenska Fotbollförbundet har tecknat ett nationellt avtal med Sport Competence Sweden. I och med det får Örebro läns fotbollförbund och dess föreningar tillgång till en digital samlingsplats för landets expertkompetens inom idrottsrörelsen.

Plattformen innehåller bland annat digitala föreläsningar, seminarier och webbinarier inom ämnen som anatomi-fysiologi, föreningsutveckling, idrottspsykologi, värdegrundsarbete och skadeförebyggande träning.

– Sport Competence ger Örebro länsFotbollförbund ett helt nytt sätt att utvecklas och få ny kunskap som inte tidigare varit möjligt. Vi tror och hoppas att det skall bli ett naturligt kompletterande verktyg för alla våra föreningar, dess ledare och medlemmar. Det är vidare även ett koncept som kan skapa ett mervärde till både befintliga- och nya partners och därmed ökade intäktsmöjligheter för våra föreningar, säger Björn Aurell, kanslichef på Örebro läns Fotbollförbund.