Skånska Byggvaror öppnar shop-in-shop på Plantagen

xfjeojo65tltwfbgtnvx

I år öppnar Skånska Byggvaror fem nya butiker i Sverige. En av butikerna är placerad i Plantagens lokaler vid Eurostop.

– I butikerna möter vi nya kundgrupper och stärker vår synlighet i Sverige. Kunderna kan känna och klämma på uterum, växthus, fönster och dörrar för att känna sig övertygade om att vi erbjuder bäst stil, kvalitet och värde för pengarna. Butikerna är en viktig satsning som gör det ännu enklare för kunderna att få tillgång till vårt sortiment, säger Anders Johansson Eickhoff, Vd Skånska Byggvaror. Han räknar med att öppna örebrobutiken den 14 mars.

– Shop in Shop-lösningen hos Plantagen är en drömlösning för oss. Vi får omgående tillgång till hem-intresserade kunder som naturligt kommer i kontakt med inspirerande produkter och våra kunniga medarbetare, säger Beiron Palm, chef affärsutveckling Skånska Byggvaror.