Nu är fler band klara för Metallsvenskan

De nya akterna på årets Metallsvenska är Napalm Death, Soilwork, The Haunted, Månegarm, Havok, Dr. Living Dead, Cut Up, Steelwing och Snowy Shaw.

”Det brittiska bandet Napalm Death kan tveklöst kallas för legender. De har släppt 15 studioalbum och räknas som en av dom stora pionjärerna inom grindcore. Vi får också äran att välkomna Helsingborgshjältarna Soilwork till Metallsvenskan för första gången. The Haunted kommer återigen till Metallsvenskan och en av de lite mer exklusiva bokningarna är Havok, trash metal-kungarna från Denver, som gör sin enda spelning i Sverige under sommaren på Pappersbruket i Örebro”, skriver arrangören på sin hemsida.

Sedan tidigare är Ghost, Dark Funeral, Operation: Mindcrime, Tribulation, Bombus, Deals Death och The Hawkins klara.

,