Fina samlarbilar ställs ut i Örebro

volvo-p1800s-1968-700x466 (2)

Den 11-13 mars arrangeras för första gången i Sverige en renodlad samlarbilsmässa, Samlarbil2016. Mässan på Conventum visar upp klassiska bilar i olika modeller och skick. Mässan fokuserar på bilar med svensk historia. För privatpersoner lockas även med en marknadsplats med bilar och bilprylar och en spännande samlarbilsbilsauktion, berättar Jimmy Führ på Örebrokompaniet.

– Det känns väldigt roligt att arrangera Sveriges första renodlade samlarbilsmässa. Vi kommer att bjuda besökarna på klassiska bilar, från vrak till pärla, mopeder och bilauktioner. De får även möjlighet att fråga renoveringsexperter om värdefulla tips och råd. Vi hoppas att mässan ska bli en årlig återkommande mässa i Örebro, säger mässarrangören Gunnar Dackevall.

Mässan samarbetar också med PS Auktioner som kommer att auktionera ut ett antal bilar på plats i Örebro. Detta är extra intressant för alla som vill nå en stor köpkrets genom nätauktionisternas stora nätverk.