Slog ett slag för återinvigningen av Karro

IMG_0012 (3)

På torsdagen återinvigdes Karolinska gymnasiet i Örebro. Sedan 2014 har skolan varit en byggarbetsplats, men nu börjar den omfattande renoveringen närma sig sitt slut. Under den högtidliga ceremonin i skolans aula var det landshövding Maria Larsson som hade den stora äran att med ett slag på gong-gongen förklara Karro för återinvigt.

Elever i skolans kammarkör och solister stod för den uppskattade musikaliska underhållningen. Den inramades av tal från bland andra rektor Annika Kronwall, blivande ordföranden för kommunstyrelsen Kenneth Nilsson (S), gymnasiechef Anders Duvkär, elevkårens ordförande Kajsa Skinnars och Göran Lunander vd på fastighetsbolaget Futurum.

Efter invigningen följde mingel och rundvandring i den nyrustade och nybyggda lokalerna. Karro har bland annat fått en helt ny matsal och fina klassrum för medie- och konstutbildningar.

IMG_0011 (2)IMG_0024 (2)IMG_0027 (2)IMG_0069 (2)IMG_0052 (2)IMG_0003 (2)IMG_0056 (2)IMG_0017 (2)