Katrinelund är Årets matentreprenör 2015

IMG_0011 (2)

På fredagen utsågs Katrinelund Gästgiveri & sjökrog till Årets Matentreprenör i Örebro län 2015. Priset togs emot av kökschef Anders Jonsson, platschef Ida Lüphe samt verksamhetsansvarige Roger Hjälm. Priset är på 20 000 kronor samt ett diplom och delas ut av LRF Konsult tillsammans med Länsförsäkringar Bergslagen.

Motiveringen:

“Vi är mycket stolta att få tillägna det första matentreprenörspriset i Örebro Län till ett företag som har det lokala och det närproducerade i sitt absoluta focus, nära kontakt med sina leverantörer såsom fiskaren, uppfödare av lamm, gris och nöt och inte minst odlaren av mjölet och grönsakerna. Deras engagemang, ödmjukhet, kärlek och glädje där alla gör sitt bästa, smittar av sig på både maten och i restaurangen. Allt för att du som gäst och kund ska få en upplevelse utöver det vanliga. Man säger att ett företag måste ha samma kvalitet allt igenom och den får inte brista i någon komponent för att produkten ska bli trovärdig. Katrinelund har verkligen lyckats skapa en alltigenom högklassig verksamhet. De har en långsiktig planering, stor integritet, massor av mod, god kunskapsspridning och harinsett vikten och värdet av lokala producenter. Katrinelund är även en samlande kraft för restaurangbranschens utveckling i regionen. Ett hårt arbete, ett fantastiskt värdskap, och massor av glada leenden gör de många kunderna i och utanför länet mycketnöjda. Gratulerar till priset som Årets Matentreprenör i Örebro Län: Katrinelunds Sjökrog.”