McDonalds är huvudsponsor för Black Knights

Från och med säsongen 2016 är McDonalds i Örebro officiell huvudpartner till Black Knights.

– På McDonald’s vet vi hur viktigt det är med stöd och hjälp till ungdomar oavsett om det gäller en fot in på arbetsmarknaden eller genom trygghet och förebilder inom idrottsrörelsen. Örebro Black Knights värderingar ligger nära mina egna, där jämlikhet, respekt och mångfald är grundstenar. För mig som örebroare är det en självklarhet att också stödja Black Knights. Vi har gjort det i många år redan och ser en tydlig och positiv utveckling i deras viktiga arbete med ungdomsidrotten för både tjejer och killar såväl som elitsatsningen. Kom på matcherna och heja fram klubben till final i år igen, säger Magnus Pojen, ägare till flera McDonalds-restauranger i Örebro.

Black Knights spelar i den högsta svenska serien i amerikansk fotboll. Laget har spelat flera SM-finaler.

One comment on “McDonalds är huvudsponsor för Black Knights
  1. ..glöm inte det framgångsrika damlaget som tog sm-silver förra säsongen.

Comments are closed.