Dahl expanderar med ny anläggningsbutik i Örebro

AE-Vag-27-4bwebb-1100x450 (2)

Dahl expanderar med att öppna en butik i Örebro som är specialinriktad på anläggningsbranschen.

– Genom Dahls nya Mark&VA-center i Örebro får anläggningsbranschen i Mälardalen ett starkt tillskott, med ett brett lokalt sortiment. Här finns allt en entreprenadfirma behöver i sitt dagliga arbete, från vatten- och avloppsmaterial till redskap och verktyg för anläggningsarbeten. Precis som i Malmö, där vårt första Mark&VA-center öppnade för ett år sedan, kan vi tillgodose kundernas behov ännu snabbare och ge snabb lokal serivce. Vi får också möjlighet att utveckla det lokala anläggningssortimentet, tillsammans med kunderna, berättar Jan-Olof Barrfeldt, divisionschef för Dahl Mark&VA.

Butiken öppnar på Idrottsvägen den 8 februari.