Patrik Ihrstedt är ny vd på Hörmann

hadomccxqbaacvfbyx8o (2)

Hörmann Svenska AB utsett Patrik Ihrstedt till ny vd. Han efterträder Per Wetterdahl, som går i pension i slutet av 2016 efter snart 20 år på posten.

– Vi på Hörmann har stor tillförsikt i de kvalitéer som Patrik har och vilket kommer tillföra värdefull kunskap i vår organisation och driva expansionen av bolaget i framtid, säger Per Wetterdahl.

Patrik kommer att påbörja sin anställning för Hörmann den 1 april, parallellt med Per, för att få möjlighet att under resterande del av 2016 lära sig organisationen med alla anställda och kunder på ett bra sätt.

– Jag ser med respekt på Hörmann som ett förtroendeingivande, stabilt och tryggt företag. Hörmann ligger i branschens framkant och vi kommer att fortsätta arbetet med att utveckla oss ytterligare för att överträffa våra kunders förväntningar. För mig är kvalitet och miljö två stora och viktiga frågor som jag vill fortsätta jobba med i företaget, säger Patrik Ihrstedt.