Då spelar Millencolin på Grönans stora scen

exge6zsnusy1nkuzl7gz (2)

De hade inte släppt en skiva på sju år, men förra året kom det efterlängtade albumet ”True Brew”. Nu är skatepunkarna från Örebro redo att möta konsertpubliken med nytt material och den 25 augusti kliver ett av Sveriges mest framgångsrika punkband, Millencolin, ut på Gröna Lunds Stora Scen för fjärde gången.

Millencolin bildades för 23 år sedan och de har sedan dess gjort närmare 1 500 konserter och gett ut åtta album. För sju år sedan beslutade de att ta en paus från låtskrivandet för att driva egna projekt, men förra året släpptes det efterlängtade albumet True Brew. De har gjort tre spelningar på Grönan tidigare (1995, 1996 och 2008) och den 25 augusti klockan 20.00 är det dags för Millencolin att kliva ut på Gröna Lunds Stora Scen.