Jerry Williams kommer till Slottet Live

dkv74uxsqlmz3iwlbkpr

Nu är det klart att Jerry Williams kommer till Slottet Live den 14 juli. Jerry beger sig ut på vägarna i sommar. Turnén startar i Linköping den 8 juli och dagen efter får Peace & Love i Borlänge besök. Totalt blir det femton stopp under juli och augusti.

Jerry Williams spelar just nu för utsålda hus på Scalateatern i Stockholm med showen ”Man måste få lira”. Två år efter supersuccén med ”The Farewell Show” kunde Jerry inte hålla sig från musiken och scenen längre. I september 2015 gav han både ut ett nytt album, “Ghost Rider”, och hade premiär för showen ”Man måste få lira” på Kajskjul 8 i Göteborg.

Showen hade nypremiär på Scalateatern i Stockholm häromveckan och fick ett lysande mottagande. ”Trodde Jerry Williams verkligen själv att han kunde hålla sig ifrån rocken? På premiären fullkomligt osar han av spelglädje.” skrev Expressen. Nej, Jerry kan inte hålla sig! Nu är det klart att han efter vårens shower åker ut på en lång konsertturné i sommar innan han är tillbaka på Scalas scen i höst.

foto:mynewsdesk

,