Örebrobyrå ska jobba digitalt med Värmlands turism

vykort-varmland (2)

Det blev den digitala byrån Impera från Örebro som vann upphandlingen för Visit Värmlands digitala marknadsföring och webbplattform. Ett samarbete på drygt två år och en affär värd 2,1 miljoner kronor.

– Visit Värmland jobbar, tillsammans med företag, föreningar och organisationer, för att stärka och utveckla den värmländska besöksnäringen. Imperas anbud imponerade, både när det gäller den tekniska och kreativa höjden, säger Maria Nordmark som är projektledare på Visit Värmland.

– Vi känner mycket stor tillit till att Impera har förmåga och kapacitet att tillsammans med oss ta fram konstruktiva och kreativa digitala lösningar som utvecklar besöksnäringen i Värmland, fortsätter Maria Nordmark.

Impera är en digital byrå med 25 anställda. Byrån samarbetar med kunder över hela Sverige kring tjänsteutveckling, digital och datadriven marknadsföring och webbanalys.

– Det här är en stor affär för oss. Ett kvitto på att vårt erbjudande inom digital och integrerad marknadsföring är attraktivt. Vi ser fram mot att sätta Värmland, ännu mer, på världskartan, säger Dan Berggren på Impera.