Nu är Ronald McDonalds-lägenheten vid USÖ återinvigd

IMG_0016 (2)

På torsdagen återinvigdes Ronald McDonalds-lägenheten vid USÖ. I den nyrustade lägenheter bor sjuka barn och deras föräldrar under sjukhusvistelsen i Örebro. Lägenheten har funnit i drygt 20 år och var i behov av renovering. Nu är det både nytapetserat och nya möbler har kommit på plats.

I samband med invigningen, då biträdande verksamhetschefen Maria Gradin klippte bandet, avtackades Monica Sterner som jobbat med de sjuka barnen och deras nära under hela perioden fram till idag. Hennes man Hans var också med vid avtackningen där de fick blommor från Maria samt Magnus och Anna Pojen som driver McDonaldsrestauranger i Örebro. Läs mer om lägenheten: http://www.orebrokuriren.se/2016/02/08/aterinvigning-av-nyrustad-uso-lagenhet-for-sjuka-barn/

IMG_0042 (2)IMG_0058 (2)IMG_0052 (2)IMG_0031 (2)

,