Kenta och Löwdahl utser hockeyligans bästa

Den 4 maj utses de bästa ishockeyspelarna under säsongen i SHL Awards 2016 som direktsänds i C More. Örebro Hockeys tränare Kent Johansson och spelaren Henrik Löwdahl finns med i juryn som ska nominera kandidaterna i respektive kategori.

”Vinnarna av respektive pris kommer att tas fram av en rutinerad och namnkunnig jury bestående av samtliga lagkaptener och tränare i SHL-lagen samt av 28 noga utvalda ishockeyprofiler och journalister från såväl riks- som lokalmedia, totalt 56 personer. Juryn ska rösta fram vinnarna i sex olika kategorier baserat på insatserna i SHL”, skriver Örebro Hockey på sin hemsida.

Örebro stod i torsdags värd för landskampen Sverige mot Finland. En match som hemmanationen vann med 3-2. Örebros Martin Johansson svarade för en assist till det första svenska målet redan efter 29 sekunder. Matchen lockade fullsatt arena och hallen lyste gul och blå då sponsorerna hade lagt ut mängder av svenska matchtröjor på åskådarplats.

Örebro Hockeys personal genomförde ett mycket proffsigt arrangemang med många aktiviteter innan och under matchen. 5 500 åskådare såg landskampen i Behrn Arena.

Läs mer om matchen:

http://www.swehockey.se/Nyheter/NyheterfranSvenskaIshockeyforbundet/2016/Februari2016/SverigevannoverFinlandiOrebro/