Örebro klättrar på logistiktoppen – stora etableringar på gång

cqeitcvwjbnizfmntmi8 (2)

Varje år utvärderar och rankar tidskriften ”Intelligent Logistik” Sveriges bästa logistiklägen. I år klättrar Örebroregionen från tredje plats till andra plats efter Göteborgsregionen.

– Det är framförallt de nya etableringar som färdigställs under 2016 som gör att Örebroregionen klättrar på rankingen. Till exempel Elektroskandia, XXL Sport & Vildmark och PAC Production, totalt cirka 80 000 kvadratmeter. Att vi klättrar på rankingen är väldigt positivt, säger Mats Helgesson, ansvarig för investering och etablering inom Business Region Örebro.

– Rankingen har stor betydelse i vår marknadskommunikation men är framförallt ett kvitto på att regionens arbete med att locka investeringar till regionen ger resultat, och att vårt läge i Norden är attraktivt för näringslivet, fortsätter Mats.

One comment on “Örebro klättrar på logistiktoppen – stora etableringar på gång
  1. Vänsterpartiet föreslog i Byggnadsnämnden att företaget skulle placera solceller på det gigantiska taket, till fromma för klimatet och företagets energiekonomi. Det ska bli spännande att se hur det går med det.

Comments are closed.