Centerpartiet förstärker med tre nya i styrelsen

Vid Centerpartiets kretsstämma valdes en ny styrelse. Det står klart att Per-Åke Sörman får fortsatt förtroende som ordförande och han får förstärkning av tre nya personer.

– Vi är mitt uppe i vår medlemskampanj där nya människor lockas att bli en del av oss. Sen stundar ett visionsarbete kortsiktigt mot 2018 samt en lokal framtidsagenda 2025 för att hela tiden vara på tå att utveckla vår närodlade politik, säger Per-Åke Sörman.

– Centerpartiet i Örebro har förmånen att under lång tid haft väljarnas stöd att påverka politiken i kommunen. Förra valets framgångar stärker fortfarande vår partiorganisation med stort engagemang och fler mandat. Vi kommer fortsätta ta ansvar för välfärden och partiets starka hållning i asylfrågan betyder att vi arbetar för ett humant mottagande av de människor som behöver hjälp, säger Rasmus Persson (C) kommunalråd och gruppledare.

Ordförande

Per-Åke Sörman, Ervalla (omval)

 

Övriga ledamöter

Hannah Ljung, Örebro (omval)

Gunhild Wallin, Närkes-Kil (omval) Christina Dicksen, Örebro (omval)

Håkan Gransten, Ervalla (omval)

Lars Johansson, Örebro (omval)

Anders Gunnarsson, Vintrosa (omval) Anders Olsson, Odensbacken (omval)

Maria Kaikkonen, Örebro (nyval)

Joakim Johnsson, Örebro (nyval)

Maria Rönnbäck (nyval)