Vilka skatteregler gäller för miljöbilar? – Handelskammaren ger information

YTo2OntzOjI6ImlkIjtpOjk3Nzc1NTtzOjE6InciO2k6MTAyMDtzOjE6ImgiO2k6OTk5OTtzOjE6ImMiO2k6MDtzOjE6InMiO2k6MDtzOjE6ImsiO3M6NDA6ImQxODdlZjQ5OTc4OWY3ZGUwYTAyODllM2ZlNmRhMmQ0MjhmZjMzMjM (2)

Den 10 mars bjuder Handelskammaren Mälardalen till en informationsträff om miljöbilar och skatter gällande bilarna. Skattekonsult Roger Zinders redogör bland annat för möjligheterna att spara pengar med en miljöbil som tjänstebil.

Det blir även information om hur framtiden för elbilar ser ut, laddningsstationer och möjligheter. Hur ser möjligheterna till elbilsladdning ut? Vad kommer kunderna att kräva? Hur löser man betalning och hantering av skattefrågor vid laddning av privatbilar på arbetsplatsen?, är frågor som besvaras under träffen.