Jobbmässan firar tio år – räknar med 7 000 besökare

nng0thex3owonmnxholy (2)

Onsdag den 2 mars arrangeras årets Jobbmässa. Mässan firar i år 10 år. Arrangörer är Örebro kommun och Arbetsförmedlingen Örebro län. Platsen är Conventum Arena. Det är den sextonde mässan som arrangeras. Tidigare hölls jobbmässan två gånger per år.

Syftet med Jobbmässan är att den ska vara en mötesplats där företag med rekryteringsbehov och utbildningsanordnare snabbt och enkelt ska möta personer som söker en anställning eller utbildning. Mässan har i snitt cirka 7 000 besökare och ungefär 100 utställare, varav en hel del utländska. De företag som deltar på mässan får här en möjlighet att träffa intresserade personer och på så sätt få en ”på platsen-kontakt”. Jobbmässan erbjuder bland annat rekrytering, utbildningar och utlandsjobb.

– Intresset att delta på jobbmässan är som vanligt stort, säger Thomas Strömberg, företagscoach, Örebro kommun.

– Vi hoppas att vårens mässa blir lika välbesökt som tidigare och att mötena mellan företag och arbetssökande leder till många nya anställningar.

Foto: Örebro kommun