Strateg och ÖSK gör slut – varit klubbens byrå i tio år

osk_logga_stor (3)

– Vi har efter tio år som ÖSK Fotbolls kommunikationsbyrå valt att avsluta partnerskapet.  Vi är kvar i inre cirkeln men är inte kvar som deras byrå. Skälet till att vi valt att avsluta är att vi uppnått det vi ville, att bli kända i regionen. ÖSK har varit en väldigt bra partner för oss både vad gäller exponering men också för nätverket som ÖSK har. Vi kanske jobbar ihop senare men just nu är det en paus. Men vi kommer naturligtvis fortfarande gå på matcherna och följa svartvitt mot guldet, säger Strategs vd Fredrik Vannestål.

– Ingen dramatik i detta. Vårt avtal löpte ut vid årsskiftet och efter ett nästan 10-årigt samarbete som har varit väldigt uppskattat från båda håll kände vi båda att det var läge för något nytt. För oss är det helt rätt läge med tanke på den nya resa vi påbörjat och den varumärkesutveckling vi vill genomföra, säger ÖSKs vd Simon Åström.