PR-byrå i Örebro bildar skandinaviskt nätverk

qtfohqzrcbgda6kjevzr (2)

Ett skandinaviskt pr-nätverk med namnet ”Northern PR Network” har nu lanserats av tre mindre pr-byråer. Syftet är att kunna bistå kunder med kommunikation över landsgränserna. Four PR i Örebro är en av byråerna.

Nu har den svenska pr-byrån Four PR tillsammans med danska byrån Kemp&Kjær och norska byrån Mejlænder AS upprättat pr-alliansen ”Northern PR Network”.

– Samarbetsparterna ser ett ökande behov av kommunikationshjälp bland små till medelstora företag, som efterfrågar ett alternativ till de stora, internationella byråerna. Redan idag finns det flera olika nätverk som tar sikte på att sänka trösklarna för kommunikation över Europas olika landsgränser. Det vi vill göra är att specialisera oss på norra Europa i allmänhet och Skandinavien i synnerhet. Där saknas det enligt vår mening mindre nätverk med små snabbfotade byråer, förklarar Fredrik Stengarn, partner och pr-konsult på Four PR.

Pr-byråerna är baserade i Örebro, Oslo och Köpenhamn. Dock kan nätverket komma att utvidgas, om efterfrågan blir tillräckligt stor.