Tornberg blir assisterande coach för Tre Kronor under VM

Johan Tornberg kommer att vara assisterande coach i Tre Kronor, efter att Örebro Hockey är klar med sin säsong, med VM-förberedande landskamper i april och VM i maj, skriver klubben på sin hemsida.

– Jag vill börja med att tacka Pär Mårts som tror på mig och ger mig möjligheten att få vara en del i Tre Kronors ledarstab. Det är med stor tacksamhet och ödmjukhet som jag tar mig an det här ärofyllda jobbet, säger Johan Tornberg, assisterande coach i Tre Kronor i april-maj 2016.

– Jättekul för Johan och Örebro Hockey med den här möjligheten. Jag tror på ett integrerat samarbete mellan Tre kronor och elitklubbarna i Sverige. Jag är övertygad att detta kompetensutbyte stärker både Tre Kronor och i det här fallet Örebro Hockey, säger Pontus Gustafsson, General Manager i Örebro Hockey.