Replik på M-kritik om Trädgårdsgatan – (S): framkomligheten förbättras

– Efter ombyggnaden av Trädgårdsgatan-Alnängsgatan kommer framkomligheten för ambulanser och andra utryckningsfordon förbättras, eftersom hela ombyggnaden görs i samråd med ambulansen och Region Örebro län och med andra utryckande myndigheter, säger kommunalrådet Björn Sundin (S).

– Det är tråkigt, och kanske rentav lite pinsamt, att en ledande moderat regionpolitiker inte tar reda på detta innan mediala utspel. Om Katarina Tolgfors vill kan vi givetvis skicka henne minnesanteckningar, skrivelser och annat som visar på diskussionerna och processen som Örebro kommun har tillsammans med Region Örebro län och andra uttryckande myndigheter, fortsätter kommunalrådet Björn Sundin (S).

Läs M-kritiken här: http://www.orebrokuriren.se/2016/03/02/m-kritik-mot-nya-tradgardsgatan-ser-risk-for-samre-framkomlighet-for-utryckning/

,