Mårten får hybris på fredag

marten-andersson-bingo-rimer1 (2)

Komikern Mårten Andersson uppträder på Hjalmar Bergman-teatern på fredag. Så här säger han själv om föreställningen Hybris:

– Vi blir allt självgodare och mer självupptagna och har gått från ett VI-samhälle till ett JAG-samhälle. Allt fler har fått för sig att hela världen snurrar runt just dem själva men livet är inte en monolog. Det finns en anledning till att vi har TVÅ öron och EN mun tror jag. Att både gå på djupet med och skoja kring varför och konsekvenserna av det känns både väldigt i tiden och enormt kul och spännande. Det kanske låter som om HYBRIS och min förra show UNDER YTAN är varandras motsatser men de är mer besläktade än man kan tro. Även denna gång kommer jag försöka så små inspirerande frön om livet i folks huvuden.

Foto: Bingo Rimér