Ingen gör det bättre än Lisa Nilsson – konsert på lördag

c55guc45skqwlffkctyi (2)

Senast Lisa Nilsson var ute på en soloturné var i början av 2014. Nu är det dags igen. På lördag spelar hon på Conventum.

– Det känns väldigt kul och lite befriande att få komma ut på turné igen efter ett långt musikal-år på Stadsteatern. “Chicago” var härligt och utmanande, men konserterna är ändå mest hemma för mig. Nu har jag tv-programmet ”Så mycket bättre” i ryggen och det innebär en del nya låtar och återförening med sånger jag inte spelat på länge, säger Lisa Nilsson.

Den 18 december släppte Lisa Nilsson samlingsalbumet “Ingen gör det bättre” som innehåller det bästa från hennes imponerande karriär. Förutom hennes stora hits, så som “Himlen runt hörnet” och “Varje gång jag ser dig” och hennes duetter, “Innan vi faller” med Joakim Berg från Kent och “Mysteriet deg” med Björn Eidsvåg, innehöll samlingen även alla “Så mycket bättre”-tolkningarna.