Kulturtinget firar 10 – årets tema är mångfald

pta0raxbghpxrkbmzhm6 (2)

Kulturtinget den 9-10 mars är en viktig händelse när det kommer till kulturlivets utveckling i Mellansverige. Här träffas kulturutövare och kulturfinansiärer för att inspireras och så frön till nya spännande upplevelser. I år är temat Mångfald – en kvalitetsaspekt.

Region Örebro län, Landstinget Västmanland, Landstinget Sörmland och Landstinget Uppsala län turas om att stå värd för Kulturtinget. I år är Region Örebro län arrangör, evenemanget genomförs på Musikhögskolan i Örebro.

– Det är jätteroligt att kunna bjuda hit viktiga kulturaktörer i Mellansverige. Det var tre år sedan senast vi stod värdar för evenemanget och i år är det extra kul att vara värd eftersom det är tioårsjubileum för Kulturtinget. Därför kommer det finnas en del pärlor och överraskningar i programmet, säger Rikard Åslund, kulturchef Region Örebro län.

Följ årets kulturting på sociala medier under #10kulturting

,