Positivt resultat och publikrekord för KIF Örebro

5562994 (2)

– 2015 var ett spännande och utmanande år för KIF Örebro, säger Charlotta Nordenberg, ordförande, efter klubbens årsmöte på tisdagen.

– Vi skrev historia när vi spelade i högsta serien i Europa, Women’s Champions League och vi har haft full verksamhet ute på Rosta Gärde där vårt flicklag håller till och där vi också genomför vår fotbollsskola på sommaren. Verksamhet från bredd till elit.

Hela 5 976 åskådare såg matchen mot PSG, vilket är ett nytt publikrekord för KIF Örebro. Den stora tillströmningen av publik till matcherna i Women’s Champions League och ökade sponsorintäkter under året har lett till ett gott ekonomiskt resultat för år 2015.

– Nu går vi in i 2016 med ett positivt kapital vilket vi gläder oss mycket åt, säger Charlotta Nordenberg som omvaldes till ordförande. Vidare invaldes Sandra Almqvist, Karin Nordmark samt Otto Nyängen.

foto: Alf Mölleryd