Franskt tema på utvalda Hallen

janne-wilhelmsson (2)

Som en av endast 18 svenska restauranger har Bröderna i Hallen blivit utvald att delta i ”Goût de France”, ett internationellt evenemang som hyllar den franska gastronomin.

– Med början på måndag, 21 mars, serveras en fantastisk fyrarättersmeny med fransk touch i restaurangen i Saluhallen. Det är en stor ära att ha blivit utvald, säger Janne Wilhelmsson, krögare på Bröderna i Hallen.

Mer än 1700 kockar och restauranger över hela världen deltar i evenemanget. Av dessa finns 18 i Sverige och endast en i Örebro.

– För vår del kallar vi evenemanget ”En smak av Frankrike”. Vi har också valt att utöka antalet dagar från en till fyra för att så många som möjligt ska få chans att smaka det franska köket. Dessutom kommer vi att servera ett par franska klassiker, Boeuf Bourguignon och bouillabaisse, i vår bistro, förklarar Janne.

foto: Bröderna i Hallen

,