Jakobssons Möbler öppnar på Aspholmen

I oktober kommer Jakobssons möbler att öppna butik och utställning i nya lokaler i hörnet Nastagatan och Adolfsbergsvägen i Örebro.

Den 4000 m² stora lokalen kommer att innehålla heminredning för alla och en stor inspirerande köksutställning. Verksamheten kommer även att utökas med inredning som riktar sig till företag och offentlig miljö.

– Vår ambition är att öppna Mellansveriges mest spännande och inspirerande inredningsvaruhus och att samtidigt öka tillgängligheten för nya och gamla kunder i en av Sveriges snabbast växande regioner, säger Richard Jakobsson, vd och ägare.

– Vi ser fram emot flytten med stor glädje och reaktionerna har varit mycket positiva från både kunder och leverantörer. Butiken i Odensbacken kommer att hålla öppen som vanligt tills vi slår upp dörrarna i den nya butiken, avslutar Richard.