Hendrik är ny ordförande för länets liberaler

henk%20och%20ullis (3)

Vid Liberalerna i Örebro läns årsmöte i helgen valdes Hendrik Bijloo till ny ordförande. Hendrik är gruppledare för Liberalerna i Ljusnarsberg och ledde i kommunvalet 2014 partiet återigen in i kommunfullmäktige i Ljusnarsberg.

– Jag kom till Sverige från Holland för tio år sedan och hittade ganska fort till Folkpartiet Liberalerna. De socialliberala värderingarna är självklara för mig, säger Hendrik Bijloo.

– Jag ser varje dag att det behövs ett socialliberalt parti med på banan, inte minst här i Örebro län. Som ordförande vill jag arbeta för att fortsätta förnya Liberalerna. Vi ska vara en röst som hörs och som gör skillnad, fortsätter Hendrik Bijloo.

Hendrik tar över ordförandeskapet efter Anna Ågerfalk som varit ordförande sedan 2009. Hon avtackades för den tiden och det stora arbete hon gjort som ordförande. Hon fortsätter dock som ledamot i styrelsen. Anna Ågerfalk är även oppositionsråd i Region Örebro län.

Ulrica Solver-Gustavsson är vice ordförande för länets liberaler.

One comment on “Hendrik är ny ordförande för länets liberaler

Comments are closed.