Här är de första banden som är klara för Live at Heart

untitled (4)

Live at Heart som arrangeras den 31 augusti till 3 september i år har nu släppt de första akterna.

– En hel del festivaler som kallar sig showcasefestivaler bokar mest band som redan slagit igenom på ett territorium. Eller artister som är satsningar från väletablerade bolag. Live at Heart bokar mer vad som vi tycker är bra och helst band som är helt osignerade eller har någon enstaka branschkontakt. Hit kommer ofta branschen inkognito för att se band de har på omvägar hört talas om, säger Peter Åstedt på Live at Heart.

Här är de band som redan är klara för festivalen:

2Country4Nashville (USA), Albin Larslin och Den Arktiska Expeditionen, Annis Brander, Aske Jacoby (DANMARK), Billy Momo, Dimpker Brothers, Engmans kapell, Fleur Wiber (AUSTRALIEN), Gain Eleven, Haartland, Hillbilly Vegas (USA), Ida Wiklund, I’m Kingfisher, Jetbone, John Mitchell & Sofie Jonsson, Kaurna Cronin (AUSTRALIEN), Knockin’ Lost John, Les Gordons, Lional (SKOTTLAND), MÄBE, NEWEVA, NINA (ENGLAND), Oh Hiroshima, Orango (NORGE), Pingvinorkestern, REIN, Sam Brookes (ENGLAND), SASSA, SE-Quartet, Serpent, State of Grace, Tale, The Hawkins, The Royal Ruckus, The Sunpilots (TYSKLAND), Trigger Gospel (USA), VIDYA, Vindstyrka12