Jonas x 2 på konsthallen – ”Förälskelsen” visas fram till 15 maj

IMG_0019 (2)

Konstnärerna Jonas Liveröd och Jonas Ohlsson ställer nu ut på konsthallen på Olaigatan. Efter gemensamma utställningar och projekt i USA, Sverige, Norge och Holland så har nu turen kommit till Örebro.

De jobbar båda internationellt men båda har också starka band till Örebro: Jonas Ohlsson har vuxit upp i staden och gått på konstskolan här, Jonas Liveröd har bland annat medverkat på två upplagor av Open Art och är återkommande gästlärare på Örebro Konstskola.

Jonas och Jonas förenas i ett djupt intresse för att blanda och utforska alla typer av material, områden och medium, gärna med utflykter i arkitektur, text och musik. En viktig faktor för båda är en kärlek, intimitet och ärlighet inför arbetet  att tillåta fel och skavanker, stora känslor och möjliga misslyckanden.

I utställningen Förälskelsen har de integrera sina verk i en allomfattande rumslig helhetsinstallation.  

IMG_0005 (2)

IMG_0009 (2)

IMG_0010 (2)