Trivselhus bygger nytt i Mosås

Hustillverkaren Trivselhus har tecknat avtal omfattande byggnation av 58 lägenheter i området Mosås, Örebro.

– Vi är glada över ännu ett avtal som visar på hur Trivselhus tillsammans med samarbetspartners kan ta fram attraktiva lösningar i gruppbyggda småhus. Att vi dessutom i samarbete med Friends bidrar lokalt i kampen mot mobbning känns extra bra, säger Trivselhus vd Jan Johansson.

Trivselhus har i dagarna tecknat avtal med RMT Invest AB gällande byggnation av 58 st lägenheter till ett värde av nära 140 Mkr. Mosås bebyggelse består främst av småhus och den gamla kyrkbyn kännetecknas av en genuin lantlig karaktär och mycket charm. Här planeras nu för byggnation i New England-stil fördelad på radhus, parhus och kedjehus i bostadsrättsform. Byggnationen sker i två etapper med början senhösten 2016.