Elever fick sälja Majblommor till Panetoz

IMG_0064 (2)

I dag var det säljstart för årets Majblomma. Den största salongen på Filmstaden i Örebro var fullsatt med elever som ska sälja blommor och hjälpa barn som har det tufft. Som inspiration spelade och talade gruppen Panetoz och Tobbe Trollkarl.

Evenemanget i Örebro webbsändes över hela landet. Örebro har i år utsatts till Årets Majblommekommun i landet.

Förra året samlade barn i hela landet in 63,6 miljoner kronor och Örebro Majblommeförening bidrog med hela 471 000 kronor tack vare alla barn som sålde majblommor.

Nytt för i år i Örebro är att barnen som säljer majblommor är välkomna in på Vågen och Krämaren samt att Majblomman har ett samarbete med fotbollslagen KIF och ÖSK. Barn kommer att sälja majblommor vid matcher under insamlingsperioden.

IMG_0002 (2)

IMG_0032 (2)

IMG_0059 (2)

IMG_0071 (2)

IMG_0013 (2)

IMG_0068 (2)