Kommuninvest går in och sponsrar OpenART

openart

Utomhusutställningen Open Art får stöd av ett av Sveriges största kreditinstitut. Det står klart sedan kommunsektorns störste långivare Kommuninvest, med huvudkontor i Örebro, bestämt sig för ett partnerskap med Open Art som sträcker sig fram till och med 2017.

– Open Art är en markör för Örebro kommuns energi och vilja att skapa verksamheter av världsklass. Bra kultursatsningar ger kraft, inspiration och respekt för oliktänkande. Vi gör denna satsning för att bli än mer attraktiva som arbetsgivare, säger Kommuninvests VD Tomas Werngren.

Kommuninvest grundades i Örebro 1986 och har sedan dess växt till att bli det största kreditinstitutet i Sverige med huvudkontor utanför Stockholm. För alla som väljer att ha sitt huvudkontor utanför Stockholm är det avgörande att erbjuda nuvarande och framtida anställda ett attraktivt alternativ.

– Partnerskapet med Open Art ingår i vår satsning på verksamheter som utvecklar utbildning, kultur och innanförskap. För oss är det viktigt att som arbetsgivare ta ett ansvar för regionens utveckling, säger Tomas Werngren

, ,