Ny restaurang och delidisk i Saluhallen – sittplatserna placeras i mitten av lokalen

saluhallen

Kort efter restaurang Käks öppning den 7 maj inviger Örebro Saluhall även en delidisk som kommer innefatta följande produktkategorier kött, fisk, ost och bröd. Delidisken kommer drivas av engagerade entreprenörer som både kommer sälja råvaror samt förädla dessa till nya produkter, skriver saluhallen i ett pressmeddelande.

– Det har varit viktigt för oss att hitta rätt personer, med rätt driv och idérikedom, säger Matz Ekman ägare av Örebro Saluhall.

– Inför sommaren kommer det byggas gemensamma sittytor som kan användas av alla för alla i hallen. Du som gäst skall kunna handla hos vem du vill och sitta vart du vill. Detta har efterfrågats och nu gör vi det våra gäster önskar, säger Matz Ekman.