Dormy bidrar till bröstcancerforskningen

Dormy-Tjejkvall

Nu startar Golfvaruhuset Dormy sina första Runda Upp-aktiviteter. Dormy har slutit avtal med Bröstcancerföreningarnas Riksorganisation, BRO, och kommer under april månad att genomföra tjejkvällar där man kan runda upp sitt köp till stöd för BROs Bröstcancerfond.

Dessutom kommer Dormy att själva att bidra med tio procent av försäljningen från kvällarnas försäljning till kampen mot bröstcancer.

– Vi vill arbeta med frågor som ligger nära våra målgrupper. Genom att stödja BRO och deras Bröstcancerfond ger vi oss och våra kunder möjligheten att stödja en fråga som vi båda har skäl att engagera oss i och som vi känner stor gemenskap kring. Samarbetet ger oss också möjligheten att kommunicera den när vi har de bästa förutsättningarna att göra det. Nu startar vår säsong och då är våra tjejkvällar ett utmärkt tillfälle att kunna koppla ihop golf och kampen mot bröstcancer, säger Anders Wall VD på Dormy Golf & Fashion AB.

Tjejkvällarna börjar i Örebro den 18 april och avslutas i Jönköping den 28 april.

,