White växer i Mälardalen och inviger nytt kontor

White arkitekter har invigt ett nytt kontor i Västerås. På några år har White i Örebro, med drygt 20 medarbetare, även vuxit på plats i Västerås från en till tio medarbetare vilket gjort att företaget flyttat till större lokaler.

Whites historia började på 1950-talet i Örebro. Då vann en ung arkitekt, Sidney White, arkitekttävlingen för bostadsområdet Baronbackarna i Örebro.

White har format samhället och våra städer under 65 år och när Sverige nu växer vill vi fortsätta skapa hållbar arkitektur som berör.

Viktoria Buskqvist är chef för kontoren i Västerås och Örebro.

– Behovet av nya bostäder, skolor och lokaler är stort i hela Sverige idag. Vi fortsätter att rekrytera och skaffa nya kompetenser för att kunna svara upp mot den stora efterfrågan som finns från våra kunder, säger hon.

Västeråskontoret, precis som kontoret i Örebro, arbetar idag i projekt över hela Mälardalen. För att klara det höga trycket i byggbranschen samarbetar kontoren i Örebro, Västerås och Uppsala kring olika projekt.