FLEX levererar till SEBs nya kontor

flex

När SEB bygger nytt är det Sveriges största kontorsprojekt på 30 år. Örebroföretaget FLEX Interior Systems AB har fått i uppdrag att leverera glaspartier, systemväggar och dörrportaler till hela kontoret.

Det nya kontoret, som består av tre separata huskroppar som binds samman med glasgångar, omfattar 90 000 m2 och kommer att husera närmare 4 500 SEB-medarbetare. Husen uppförs nu i den nya delen av Arenastaden och kommer att bli ett elegant landmärke med grannar såsom Mall of Scandinavia och Friends Arena.

FLEX har även varit involverade i andra projekt i Arenastaden, men att inreda SEB:s nya kontor är det största i området hittills. Kontoret kommer att stå klart sommaren 2017 och FLEX avslutar sin del av arbetet i februari samma år. De första leveranserna är redan gjorda och nästa fas inleds om några veckor.