Bara skateboard i skateparken efter klockan 12.00

skateboard (2)

Örebro kommun har infört nya regler för åkningen i skateparken på söder. Efter klockan 12.00 varje dag är det endast tillåtet att åka skateboard där. Anläggningen används även av de som åker in-lines, kickbike och bmx.

2 comments on “Bara skateboard i skateparken efter klockan 12.00
  1. Tack Örebro kommun för att ni förstör mina barns nöje, känns fantastiskt kul att betala skatt här. Dessvärre måste jag jobba så vi hinner tyvärr inte åka kickbike innan 12 på vardagar.

  2. Trodde det skulle vara en yta för allmänheten och att alla skulle samsas! Skattepengar som betalt för det så jag tycker att alla ska ha rätt att åka där även kickbikes.
    Jag kan köpa att det är för olycksrisken men att sätta upp regler som endast gynnar skateboardåkarna är ju egoistiskt. Tycker att skateparken ska delas lika mellan de 2 stora kickbikes och skateboard 3 dagar var i veckan och den 7:e dagen delas lika. Som det står i reglerna för skateparken att man måste vara 8 år det köper jag, men tiden kl:12 alla 8 åringar går i skolan och slutar inte före kl:12 en enda dag i veckan.
    Rimmar illa att Örebro Skateboard förening ansvarar för servicen står det i början. Sedan läser man i slutet att om något skulle vara trasigt kontakta Örebro kommun, då är det plötsligt skattebetalarna som ska betala igen. Örebro skateboardförening har väll inte betalt en krona för skateparken de hyr den ju inte ens hur kan de styra vad som gäller?!

Comments are closed.