Patrik Sjöberg ska cykla till Örebro – till stöd för barncancerforskning

patrik sjöberg (2)

Höjdhopparen Patrik Sjöberg ska cykla till Örebro. Han gör det till stöd för Barncancerfonden inom ramen för BEWi Bike on Tour den 18 till 20 maj.

– Barns levnadsvillkor och hälsa ligger mig varmt om hjärtat, säger Patrik Sjöberg. Jag har engagerat mig för utsatta barn och ungdomar under många år och det känns som ett privilegium att nu få vara med och kicka igång detta lopp som jag hoppas ska ge goda bidrag till Barncancerfonden och Min Stora Dag, säger Patrik Sjöberg.

– Genom att arrangera BEWi Bike on Tour till förmån för Barncancerfonden och Min Stora Dag, visar vi nu att vi tar våra värdeord på allvar även för samhället i stort. Värdeorden stämmer väl med Patrik Sjöbergs livsfilosofi och vi sätter stort värde på att han ger nytt hopp till cancersjuka barn genom att delta i vårt evenemang, säger Martin Bekken försäljnings- och marknadsdirektör på BEWI.

BEWis följebil kommer att åka i förväg till varje stopp under loppet för att samla in pengar. En utställning om Barncancerfonden kommer att visas på varje plats i samarbete med Varberg för Liv, en förening som stödjer cancerdrabbade barn. Alla som önskar är välkomna att cykla med i hela eller delar av loppet, och att bjuda in sina kunder till träffarna.

BEWi Bike on Tour startar vid BEWis fabrik i Norrtälje den 18 maj klockan 8.00:

18 maj, kl 20.00: Loppet ankommer till Örebro

19 maj, kl 8.00: Loppet går vidare från Örebro

19 maj, kl 16.00: Loppet ankommer Skövde

20 maj, kl 11.00: Loppet går vidare från Skövde

20 maj, kl 15.00: Loppet ankommer till Vårgårda