eleven öppnar ny butik i Marieberg Galleria

parfymbutik

Den 29:e april slås dörrarna upp till eleven i Marieberg Galleria i Örebro. Inom kort kommer eleven omfatta totalt tre stycken butiker, alla tidigare Parfymeri L som förvärvades av eleven i början av året.

Sedan starten 2004 har eleven vuxit, för att idag erbjuda 30 000 produkter från fler än 900 varumärken inom kosmetik, hudvård, hårvård och doft med försäljning till Sverige, Norge och Finland. Bolaget har med sin passion för digital handel kraftigt bidragit till att utveckla den svenska skönhetsbranschen, och lanseringen av fysiska butiker är ytterligare ett kliv framåt i utvecklingen.

– Målsättningen är att under våren utveckla butikskonceptet för att erbjuda kunden tillgång till en fullständig digital upplevelse, oavsett om de handlar online eller i butik. Kassasystemet är redan utbytt för att möjliggöra digital prissättning, och inom kommer kort lanseras en stor nyhet för enklare och mer personlig betalning i butik, berättar Michael Gegerfeldt, elevens VD och grundare.

– Förutom att avskaffa prislappar och tillgängliggöra hela sortimentet i butik, kommer det även utvecklas system för enklare betalning och leverans hem till dörren. Förvärvet av Parfymeri L är strategiskt viktigt för eleven. Vi ser att vår kunskap och långa erfarenhet från näthandeln kan anpassas för fysisk handel. Vår fortsatta ambition är att tillsammans driva den auktoriserade skönhetsbranschen framåt. Personalen i de befintliga butikerna besitter en stor kompetens och vi kommer tillsammans bygga ett nytt omnikanalskoncept för modern skönhetsshopping i framtiden.