Afzelius-hyllning till Örebro i oktober

tusen bitar

Hyllningsturnén ”Tusen bitar” kommer till 18 orter i Sverige och Norge i höst. Premiär blir det den 28 september i Kungälv och gästar Oslo Konserthus den 2 oktober med final i Stockholm på Cirkus, Skandiascenen den 30 oktober. Den 22 oktober kommer de till Conventum Kongress. Bakom initiativet till hyllningsturnén står Olle Nyberg som spelade med Globetrotters och Björn Afzelius i 15 år.

Vi har fått fantastiskt gensvar runtom i landet och delat många roliga minnen tillsammans med Björns musik. Konserter har varvats med bilder, rock’n’roll-ös och akustiskt om vartannat, med anekdoter från de åren vi turnerade tillsammans. Efter en lyckad turné i fjol med ”Tusen bitar” ville vi genast åka ut igen, det var så uppskattat och roligt. Efter lite pusslande med kalendrar planerade vi ihop oss och fick med Micke Nord på gitarr till årets turné, det blir underbart och vi längtar alla att få komma ut igen, berättar initiativtagaren Olle Nyberg.