Nytt lekland öppnar nästa år i Marieberg

lekland

Andy’s Lekland, som årligen tar emot över en miljon besökare, öppnar i Örebro. I början av 2017 slås dörrarna upp till det 4000 kvadratmeter stora leklandet som inom kort börjar byggas i Marieberg.

“Andy’s Lekland har som mål att ge mer lek i livet till alla barn och deras vuxna. För att lyckas med det har företaget utvecklat ett nytt leklandskoncept som höjer ribban rejält för vad ett lekland kan och ska vara. Såklart finns en stor lekställning med studsmattor, rutschkanor, hinderbanor, men ett stort fokus ligger också på aktiviteter för kreativt skapande och lekfullt lärande. Leklandet får även en fullskalig restaurang, med inriktning på ekologisk, nyttig och god mat samt flera fantastiskt tematiserade kalasrum, där man kan fira sitt barnkalas.

Vi brinner för att ge alla barn och deras vuxna mer lek i livet, och det känns enormt roligt att få ge alla Örebroare detta. Föräldrar är rätt vana med hur lekland brukar vara och vilken nivå de brukar hålla. Vi är stolta över att erbjuda lekland av en helt annan kvalité, både när det gäller attraktioner, dekoration och tematisering, restaurang och kalas. VI investerar ungefär dubbelt så mycket i våra lekland som övriga leklandsaktörer gör, men det tycker vi alla barn och deras föräldrar är värda, säger Patrik Engman, VD för Andy’s.