Rytmus-elever lirar live på Tegelbruket

Den 13-14 maj 2016 presenterar Rytmus Musikergymnasium Örebro LiveNight på Tegelbruket i Markbacken. LiveNight är en musikfestival som pågår under två kvällar och som för tankarna till sommarens festivaler.

“På fredagen mellan klockan 18 – 23 och på lördagen mellan klockan 17-22 framförs musik av inte mindre än 32 akter på två olika scener, allt med elever som går på Rytmus Örebro. Detta är tredje året festivalen genomförs och förra året hade vi ca 400 besökare i publiken. LiveNight är det avslutningsprojekt som Rytmus elever gör i årskurs 3. De planerar och genomför varsin akt och använder sig genom detta av de kunskaper och erfarenheter de skaffat sig under sina år på Rytmus Örebro”, skirver skolan i ett pressmeddelande.

Musikaliskt sett inrymmer festivalen allt mellan pop, jazz, soul, reggae, punk, metal och mycket där emellan.