Lättare får svar på frågor om Länstrafiken – öppnar kundforum på webben

bussar

Från i dag den 2 maj kan Länstrafikens resenärer få svar på sina frågor direkt i ett kundforum på Länstrafikens webbplats. Satsningen är en del i att förenkla resandet och utöka kundservicen för resenärer. Detta görs genom att öppna upp möjligheten till att få svar och ställa frågor direkt via Länstrafikens webbplats.

– Vårt mål är att förenkla resandet med kollektivtrafiken och ett onlinebaserat kundforum bidrar till det. Många resenärer vill gärna skriva sina frågor till oss istället för att ringa, säger Thony Lundberg, Trafik- och marknadschef på Länstrafiken Örebro.

Kundforumet har tidigare funnits i mindre skala på en kampanjsajt för Örebro Stadsbuss och öppnas nu upp för resenärer i hela länet i och med att det flyttas över till Länstrafikens webb.

,