Petra har skrivit en ”komma-ut-bok” – om att gå sin egen väg

hbtq

Sandra har gjort allt som förväntas av henne. Hon har skaffat en utbildning, en pojkvän, en hund, ett radhus och sedan gift sig. Hennes liv är perfekt på ytan. Men en dag går det inte längre. Vad ska Sandra säga till sin man och hur kommer man ut när man är över trettio år? Det och mycket annat får man som läsare ta del av på Sandras väg i sökandet efter något äkta.

”På andra sidan växer gräset” är en ”komma ut”- roman, en berättelse om att våga bryta normen och gå sin egen väg. Om varm vänskap, förtvivlan, lust, missförstånd, passion, humor, sex, inre styrka, kärlek och om att hitta rätt.

Författaren Petra Sandberg Holstensson är född 1976 i Skåne men är uppväxt i Örebro, där hon nu bor med sin sambo Anna och två tonåringar. Hon är yrkesverksam som kock och har arbetat flera år i restaurangbranschen.

One comment on “Petra har skrivit en ”komma-ut-bok” – om att gå sin egen väg

Comments are closed.