HKM tar över som huvudägare av Nöjesguiden – tryckta magasinet tillbaka

HKM Media Group går in som huvudägare för Nöjesguiden från och med i dag måndag, skriver Dagens Media. I samband med detta kommer även det tryckta magasinet tillbaka. I samband med köpet kommer alltså det tryckta magasinet tillbaka, och första numret av Nöjesguiden 2016 släpps under midsommarveckan.

Tidningen kommer sedan från och med augusti att komma ut månadsvis i fyra regioner: Stockholm, Göteborg, Öresundsområdet samt Mellansverige, uppger Dagens Media.

”Det här känns jättebra. Vi pausade printen i höstas och tog en funderare på hur vi skulle fortsätta med magasinet, men nu känns det skönt att detta är klart. Vi blir större än någonsin geografiskt och kommer komma ut med elva nummer per år. Det känns roligt med HKM som har en stark framtidstro på det tryckta”, säger Pelle Tamleht, tillförordnad chefredaktör för Nöjesguiden till Dagens Media.

Läs mer om HKM: http://hkm.se/

,