Så ska chefer lockas till Örebro

skaffa ett liv (2)

I år gör Örebrokompaniet och Handelskammaren Mälardalen en nylansering av rekryteringskampanjen ”Skaffa ett liv”. 2012 nominerades kampanjen till priset Placebrander of the year. Då lockade man Sveriges vassaste it-hjärnor till Örebro. I höst ska succén upprepas men nu satsar man på att hitta bra chefer och ledare till alla branscher i hela Örebroregionen, skriver Handelskammaren på sin hemsida.

– “Skaffa ett liv” ingår i den satsning på talangrekrytering till Örebroregionen som vi gör i samarbete med Region Örebro län, Atlas Copco, Bergslagens Sparbank, Kommuninvest, Saab Dynamics ÖBO, Örebro kommun och universitetet, berättar projektledaren Anette Holm.

– Alla arbetsgivare i länet som vill nå ut till potentiella medarbetare i hela Sverige och bidra till att förstärka bilden av att Örebroregionen är en plats med goda karriärmöjligheter där man också kan ha ett rikt och bra liv är välkomna att delta i kampanjen. Just nu genomför vi en marknadsundersökning för att målgruppsanpassa kampanjen. Alla som vill kan hjälpa oss att göra en bra kampanj genom att svara på några frågor, säger Anna Bjelke, marknadsstrateg på Örebrokompaniet.

Källa: Handelskammaren Mälardalen