M i lunchkampanj för ökad trygghet i Örebro

moderaterna NY (2)

Vid lunchtid på torsdagen kampanjade Moderaterna i Örebro med kommunalrådet Maria Haglund i spetsen för ökad trygghet i staden. ”Välfärd handlar i grunden om trygghet. Tryggheten i att samhället stöttar upp när det blir svårt, tryggheten i att våra barn får en bra utbildning, att vi får professionell vård och att våra föräldrar får god omsorg på ålderns höst”, var något av budskapet som mötte örebroarna på Stortorget.

”Men trygghet handlar även om att inte behöva utsättas för våld och brott. För oss i Nya Moderaterna är människors frihet samhällets fundament. Politikens roll är att garantera den trygghet som skänker frihet. Det gör vi genom att både stärka och säkra välfärden, men även genom att se till att människor kan röra sig fritt på gator och torg utan rädsla. Nya Moderaterna vill att Örebro ska vara en trygg stad oavsett vilken stadsdel man bor i. Vi vill anställa fler fältassistenter, öka fältgruppens närvaro i alla områden och utbilda samtliga fältassistenter i att känna igen och motarbeta radikalisering hos unga.”

One comment on “M i lunchkampanj för ökad trygghet i Örebro
  1. Varför har dom då röstat ner alla förslag om trygghetssatsningar i kommunen? Trygghetszoner, ökad bevakning av väktare, kameraövervakning etc…

Comments are closed.